STEMN delt lytter

DemensKoordinatorernes Årskursus er et internat, der varer 3 dage og afholdes på Hotel Nyborg Strand. På kurset præsenterer undervisere og foredragsholdere med stor faglig kompetence og viden inden for demensområdet den nyeste viden fra ind- og udland. Kursusdagene veksler mellem foredrag, seminarer, workshops, erfaringsudveksling. Årskurset fungerer som løbende efteruddannelse for demenskoordinatorer, som modtager kursusbevis ved afslutningen af kurset. Læs konferencerapporter fra tidligere årskurser her. 


DKDK Årskursus 2016

Redskaber og relationer i demensarbejdet

D. 14 – 16. september på Hotel Nyborg Strand

Årskursus 2016 sætter fokus på redskaber og relationer i demenskoordinatorens arbejde.

Relationer fordi koordinering sker mellem mennesker og vores evne til at danne, være i og udvikle relationer er helt afgørende for, hvordan vi lykkes og trives som demenskoordinatorer.  Redskaber, fordi flere har efterlyst konkrete redskaber og nye metoder til udvikling af vores praksis som demenskoordinatorer.

I løbet af Årskursets tre dage får du den nyeste teoretiske og praktiske viden fra forskere, undervisere og praktikere inden for hvert deres speciale. Årskurset er tilrettelagt med hovedforedrag og tre seminarblokke, hvor du kan vælge tre af de tretten spændende seminarer.

Tid:    Onsdag d. 14. september til fredag d. 16. september 2016

Sted:  Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg

Pris:   Kr. 5.350 for medlemmer af DKDK og kr. 5.950 for andre.

Tilmeldingsfrist: Fredag d. 26. august 2016, men gerne så tidligt som muligt.

 

Klik her og se det fulde program 

Klik her for tilmelding til Årskursus d. 14. – 16. september 2016  

 Find en foreløbig deltagerliste her (opdateret d. 18. august 2016)  


Om DKDK Årskursus 2015

Titel: Demenskoordinatorens komplekse arbejdsfelt – udfordret af etiske, juridiske og praktiske dilemmaer som pårørendes forventninger, ny teknologis mulighed for genoplivning, sociallovens helhedssyn, seksuel og udadreagerende adfærd, ny sorgforståelse og ny demensforståelse

Læs konferencerapporten, klik her

 

Læs hele programmet ved at klikke her.

 


Om DKDK Årskursus 2014

 Titel: Demenskoordinatorens komplekse arbejdsfelt – udfordret af dilemmaer i roller, etik, evaluering, rehabilitering, omsorg og velfærdsteknologi  

Årskurset blev afholdt onsdag d. 10. september – fredag d. 12. september, Hotel Nyborg Strand.

Læs DKDK Konferencerapport (nyhedsbrev 3) 2014

Find programmet ved at klikke her

Se den endelige deltagerliste