Facebook

Facebook-side
DKDK har i adskillige år haft en Facebookside – siden er offentlig, og alle kan tilgå sidens indhold og skrive kommentarer. Sidens primære formål er at dele nyheder, som vedrører både demensområdet som helhed men også i særdeleshed de mange opgaver, høringssvar og projekter som DKDK indgår i.

På Facebook-siden står DKDK for alle opslag, som kan kommenteres og læses af alle som har en Facebook profil – deriblandt presse, pårørende og alle andre med interesse for demensområdet.

Find facebooksiden her. 


Facebook-gruppe

Dertil har DKDK en lukket facebook-gruppe, som kun er for medlemmer. Gruppen hedder ”Medlemmer af Demenskoordinatorerne i Danmark”. Der skal anmodes om optagelse i gruppen. Herefter bliver det undersøgt, om du er medlem eller ej. Så hvis du har ansøgt om optagelse, kan der godt gå et stykke tid, inden du bliver lukket ind i gruppen.

Formålet med gruppen er at skabe et trygt forum, hvor medlemmer af DKDK kan danne nye netværk og erfaringsudveksle på tværs af landet. I gruppen kan alle lave opslag med både faglige diskussioner og deling af gode praksishistorier.

Fordelen ved at søge sparring og vidensdele i DKDKs lukkede Facebookgruppe er at du som medlem er sikret, at det kun er fagfæller, som læser og kommenterer. Gruppens administratorer holder også et vågent øje med, at alle indlæg overholder almindelige hensyn til f.eks. tavshedspligt, opretshav og persondatalov.

Find facebook-gruppen her.